Glasyrsprutskåp

Rohde glasyrsprutskåp SK 66

  • Robust skåp för den professionella keramikverkstaden
  • Kraftfull tystgående fläkt
  • Integrerat filtersystem som är enkelt att rengöra

 

ROHDE sprutskåp SK 66 är speciellt designad för keramiska verkstäder. Skåpet förhindrar att glasyr- och färgpartiklar frisläpps i luften vilket garanterar en dammfri och säker arbetsmiljö i hela verkstaden.

Rohde sprutskåp SK 66
Sprutskåp SK 66

SK 66 är väldigt robust i sin konstruktion och är även lätt att montera. Det korrosionsfria skåpet är tillverkat av ett stötsäkert plastmaterial vilket gör skåpet tyst och smidigt att arbeta med.

ROHDES integrerade filtersystem kan enkelt rengöras eller bytas utan några speciella verktyg. Filter som förhindrar att giftig färg eller glasyrpartiklar från att komma ut i luften. SK 66 garanterar en hög säkerhet, är ergonomiskt utformad, har låg ljudnivå och hög prestanda.

Mer information om Rohde glasyrsprutskåp SK66 – pdf


 Kittec glasyrsprutskåp SB 1

  • Perfekt för keramikverkstaden
  • Kraftfull fläkt
  • Enkel rengöring
    Kittec glasyrsprutskåp SB 1
    Glasyrsprutskåp SB 1

 

KITTEC® SB-1 glasyrsprutskåp har ett slutet arbetsområde som är öppet framtill. Via en sugfläkt bildas ett undertryck som hindrar de fina glasyr- eller färgpartiklarna att slippa ut från sprutskåpet.

Glasyrsprutskåp är idealiskt för mindre verkstäder. Den ”orena” luften filtreras och återförs sedan ren ut i rummet. På baksidan är ett robust metallfilter med flera insatser placerat. Vid rengöring plockas filtret bort och sköljs av under rinnande vatten .

KITTEC® SB-1 spraybås kan placeras på ett bord eller kan användas på det medföljande stativet. Det är tillverkat av massivt stål och levereras färdigt för anslutning.

Som tillval till KITTEC® SB-1 spraybås finns även en kavalett / bandhjul.

Detaljbilder Kittec glasyrsprutskåp SB 1
Detaljbilder SB 1

 

Mer information om Kittec glasyrsprutskåp SB1- pdf