Keramikugnar

Brännpunkt levererar keramikugnar över hela landet: Till Professionella keramiker, hobbykeramiker, skolor, företag och institutioner.

Frossa bland toppmatade och och frontmatade keramikugnar. Hos Brännpunkt hittar du keramikugnar från välkända och världsledande tillverkare. Brännugnar för olika ändamål och för olika plånböcker.

Toppmatade keramikugnar  frontmatade2Padelttherm el/gas kombination

Toppmatade keramikugnar priser – Vad kostar en keramikugn?

Vad kostar en keramikugn? Tyvärr finns inget enkelt svar på frågan innan vi reder ut vilka krav keramikugnen skall uppfylla. Men lite längre ned på den här sidan hittar du prisexempel “mellan tumme och pekfinger” på vad toppmatade keramikugnar kostar.

Vill du ha exakta dagsaktuella priser – Mejla Brännpunkt på eller ring 0340-20 55 60. Vi hjälper dig gärna.

Toppmatade keramikugnar Nabertherm
Toppmatade keramikugnar

Brännpunkt har försökt att dela in toppmatade ugnar i olika klasser. Från hobby till proffs.

Hobby – Semiproffs – Professionell: Pris på keramikugnar varierar beroende på modell, prestanda och storlek. Det är skillnad mellan en keramikugn hemma för hobby och en keramikugn byggd för dagligt bruk i den professionella keramikverkstaden. En brännugn kan även utrustas på olika sätt vilket påverkar priset.

😊 Men låt oss inte krångla till det!

Nedan ser du keramikugnar priser i olika klasser. Det är ungefärliga priser på brännugnar i vanligt förekommande storlekar. Men tänk på att inom varje klass kan stora prisskillnader förekomma. Exempelvis mellan en mindre ugn i 50-liters volym och en maffig stengodsugn på 300-liter.

Toppmatade keramikugnar priser ungefärliga

Keramikugn hobby pris ca 20 000 kronor + moms. Stengodsugn i god kvalitet avsedd för hobbybruk

Keramikugn pris semiproffs ca 25 000 – 30 000 kronor + moms. Stengodsugn i semiproffs-kvalitet (Både för hobby och proffs)

Keramikugn pris professionell ca 25 000 – 40 000 kronor + moms. Stengodsugn i premiumkvalitet för proffs och den kräsne hobbykeramikern

Rohde TE S Kittec X-line keramikugnar
Rohde och Kittec hos Brännpunkt

Vad ingår i Brännpunkts priser? Vanligtvis räknar vi in frakt, sättmaterial och en användarvänlig ugnsautomatik i toppklass.

😊 För exakt pris på keramikugn: Kontakta Brännpunkt – Du får dagsaktuellt pris för just den keramikugn du är intresserad av

Mejla oss på eller ring 0340-20 55 60

😊 Faktura? Visst! Efter godkänd kreditprövning lämnar Brännpunkt 10-dagars kredit

😊 Kan man dela upp betalningen? Självklart! Att köpa keramikugn är en stor investering. Brännpunkt har samarbete med WASA-kredit. Räntefri delbetalningen i upp till 24 månader

Är du företagare? Då kan vi erbjuda leasing

😊 Förskottsbetalning? Nej  – eller i vart fall sällan! För större ugnar där våra underleverantörer kräver förskott eller om man inte får godkänd kreditprövning krävs förskott

😊 Garanti & Service: 3-års fabriksgaranti + obehindrad tillgång på reservdelar