Övriga produkter

Brännpunkt levererar reservdelar och element till keramikugnar över hela landet. Hos oss hittar du sättmaterial och element till din keramikugn. Om du behöver du byta värmeelement i ugnen, ha nya sättplattor eller pelare till din brännugn – Kontakta oss så försöker vi hjälpa dig. Vi har även termoelement, reläer och en del kanthaltråd på lager.

Element – Sättmaterial – Termoelement – Reservdelar

Behöver du hjälp eller vill ha dagsaktuella priser på element eller reservdelar – kontakta oss på info@brannpunkt.se eller ring 0340-20 55 60

 


Värmespiraler till brännugnar

Reservdelar till brännugnar

Sättplattor och pelare


Reservdelar och element till keramikugnar

Behöver du reservdelar eller element till din keramikugn är du alltid välkommen att höra av dig till Brännpunkt. Gäller det pelare eller sättplattor i standardmått kan vi ofta lämna pris och uppgifter direkt. Om du är osäker på vilket sättmaterial som passar till just din ugn. Eller om du behöver reservdelar som värmeelement eller elektronik. Då behöver vi veta vilken ugn du har. Med hjälp av ugnens identitetsskylt kan vi får reda på detta.

På alla ugnar finns normalt en identitetsskylt. Du hittar identitetsskylten vanligtvis på sidan eller baksidan av ugnen. Ta ett foto av ugnens identitetsskylt och mejla oss. Då tar vi reda på vilka element din ugn behöver. 

Gör så här:

  • Ta ett foto på identitetsskylten och mejla oss på info@brannpunkt.se
  • Så snart vi kan återkopplar vi till dig med pris och leveranstid

Brännpunkt har reservdelar och element till keramikugnar och andra typer av brännugnar från dessa tillverkare:

Kittec – Rohde – Nabertherm – Padelttherm – Cromartie Kilns -Tucker Kilns