Studiougnar

Frossa bland toppmatade och och frontmatade keramikugnar. Hos Brännpunkt hittar du keramikugnar från välkända och världsledande tillverkare. Ett stort sortiment som garanterar att du hittar just den keramikugn som passar dig bäst. Ugnar för olika ändamål och för olika plånböcker.

Toppmatade keramikugnar  frontmatade2Padelttherm el/gas kombination

Brännpunkt levererar över hela landet till: Professionella keramiker, hobbykeramiker, skolor, företag och institutioner.

Varumärken: Nabertherm – Kittec – Rohde – Padelttherm – Tucker Kilns

Priser: Alla våra keramikugnar handlas av oss i annan lands valuta. Kontakta oss därför om aktuellt pris. Vi svarar dig snabbt och gör alltid vårt bästa för att ge dig bästa möjliga pris.

Betalning: Efter godkänd kreditprövning har du 10 dagars kredit. Vi skickar faktura till dig samtidigt som keramikugnen lämnar fabrik och är på väg till dig. Du hinner ta emot keramikugnen och kontrollera att allt är okej innan du betalar.

Räntefri delbetalning / Leasing: Brännpunkt samarbetar med WASA Kredit och erbjuder via dem Räntefri Delbetalning (privatpersoner) och Leasing (företag). Kontakta oss för mer information.

Rätt anslutning: När du köper keramikugn av oss är den alltid förberedd med korrekt nätanslutning för svenska förhållanden. Du bara kopplar och kör igång (under förutsättning att du har rätt elanslutning och väggkontakt i lokalen där ugnen skall stå). Ring eller mejla oss så hjälper vi dig gärna med att reda ut vad ugnen kräver.

Garanti: Du har 3-års garanti på keramikugnar (gäller ej värmeelement i ugnen)

Service: Du har obehindrad tillgång på reservdelar när du köper av Brännpunkt. Dessutom kan du alltid ringa och fråga oss om din ugn. Kan vi inte svara direkt skickar vi frågan vidare till fabriken och tillverkarnas egna experter. Tryggt och bra.