Nabertherm – Snabba leveranser och 70 års erfarenhet.

Nabertherm har snabba leveranser och 70 års erfarenhet av att tillverka keramikugnar. Man tillverkar brännugnar med tilltalande design, god prestanda och bra brännresultat. Nabertherms stengodsugnar är välisolerade och har en energibesparande isoleringskonstruktion för att på så sätt kunna uppnå höga temperaturer effektivt. Utöver detta och snabba leveranser är dessutom priset fördelaktigt.

Om du behöver hjälp att hitta rätt brännugn eller vill ha dagsaktuella priser för Naberterms keramikugnar – kontakta oss på eller ring 0340-20 55 60


Nabertherm modell Top

Toppmatad keramikugn modell Top är byggd i hög kvalitet med värmelement som ligger väl skyddade i spår. De finns i storlekar från16- till 220-liter.

Toppmatade keramikugnar Nabertherm
Nabertherm Keramikugnar

Nabertherms modell Top är lämplig för hobbykeramikern. För mer frekvent professionell användning i keramikverkstaden rekommenderar Nabertherm sina kvadratiska toppmatad ugnar.

NYHET 2021: För att tillgodose önskemål om att kunna bränna i högre temperaturer med denna modell har Nabertherm nu tagit fram några storlekar i serien med kraftigare element. De klarar av att brännas kontinuerligt i temperaturer på upp till 1290 C. Kontakta oss på för mer information.

Kika gärna vidare på Nabertherms hemsida

De flesta av Nabertherms toppmatade keramikugnar finns som lagervara.

 
Nabertherm keramikugn Top teknisk specifikation
Teknisk specifikation Nabertherm keramikugn Top